İMALAT

07-06-2020 21:26
İMALAT
Jakar kumaş ne anlama geliyor?
Elektronik Jakarlı kumaş temel olarak örgü esnasında iğnelerin seçiciler sayesinde bilgisayardan aktarılan desenlere göre birbirinden farklı örgü hareketleri yapmasıyla oluşan dokulu, desenli kumaştır.
Jakarlı makinelerin bize sağladığı en büyük avantaj geliştirilebilir olmasıdır. Kumaşı meydana getiren  İplik, desen, örgü, apre parametrelerinin her birini değiştirerek jakarlı makinede binlerce farklı kumaş ortaya çıkarabiliriz.
20 yıllık kumaş deneyimimizi kamp tecrübelerimizle birleştirerek outdoor kullanımına en uygun kumaşı seçerek üzerine temalara uygun desenler uyguladık.
Kumaşın sağladığı avantajlar
Dayanıklıklık : İki farklı ipliğin aynı ayda örgüyü tamamlaması mukavemetli bir kumaş yapısı sağlamaktadır.
Nefes alabilirlik: Desen kısımlarında oluşan gözenekli yapı hava ve nem geçirgenliğini arttırdığı için konforlu bir kullanım sağlar.
Hızlı kuruma : İçeriğinde bulunan %30 oranındaki recycled polyester daha az nem hapsettiği için hızlı kuruma sağlar ve doğru şekilde kurutulduğu zaman ütülemeye gerek kalmadan kullanım sağlar.
Renk haslığı: Desenler örgü aşamasında iki farklı iplikle meydana geldiği için baskılı tişörtlerdeki gibi yıkamalardan sonra renk değişimi solması gibi sıkıntılar oluşmaz bu sayede uzun yıllar kullanılabilir.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.